haagplanten

Waarom je haagplanten bij Heijnen koopt

Een haag is een groene, duurzame versie van een schutting. Haagplanten zijn mooier om naar te kijken en ze kunnen veel meer hebben. Bovendien draag je bij aan een mooie natuur want vogels en insecten zullen je dankbaar zijn voor al dat groen. Als je haagplanten uitzoekt, probeer dan eens de haagplanten van Haagplanten Heijnen.

haagplanten

Wat is Heijnen?

Heijnen is een gespecialiseerd bedrijf dat de mooiste haagplanten aanbiedt. Van taxus tot thuja: je vindt ze allemaal bij Heijnen. Het is namelijk belangrijk om een goed verzorgde haagplant te kiezen. Een haag moet immers veel kunnen hebben.

Haagplanten uitkiezen

Een haagplant is een belangrijk onderdeel van je tuin. Je kijkt er veel tegenaan en het is een dominant deel van het geheel. Je wil er dus goed over nadenken maar je wil vooral ook een goede kweker vinden. Niets is vervelender dan een haag bestellen en erachter komen dat er rot of ziektes in de planten zitten. Dat is namelijk bij een slechte leverancier helaas een optie. Bij Heijnen zal dat je niet overkomen omdat ze daar jarenlange ervaring hebben met het kweken van allerlei planten, en met name planten die geschikt zijn om als haag te dienen.

haagplanten

Een aantal van de haagplanten die je bij Heijnen kunt kopen:

  • taxus baccata
  • thuja
  • laurier
  • cipres
  • hulst
  • beuk

Advies vragen

Heb je geen idee welke haagplant je moet hebben? Natuurlijk kun je wel bepalen welke soort je het mooist vindt meer er komt meer bij kijken. Heijnen kan je adviseren over de beste haagplant op basis van de bodemsoort en omstandigheden wat zonlicht betreft in de tuin.