huis alicante

Een huis kopen in Alicante is een grote droom

Toen ik een tijdje geleden op het internet aan het surfen was, zag ik een advertentie staan. Er stond “huis kopen Alicante” en gelijk had ik het idee dat dit een teken was van het Universum! Mijn man en ik praten hier namelijk al jaren over, maar hebben nooit gedacht dat dit een mogelijkheid voor ons was. Tevens is het aanschaffen van een woning in een ander land toch altijd een heel gedoe. Daar zaten wij ook niet echt op te wachten. Natuurlijk heb ik de advertentie open geklikt en zo kwam ik terecht bij de website van Puur Spanje. Al snel leerde ik toen dat dit een makelaar is voor Belgen en Nederlanders die een woning willen in Spanje. En dat niet alleen, ook zag ik dat zij vooraf, tijdens en na de aankoop helpen. Dus ook met het papierwerk en ook met het acclimatiseren naderhand. Dat lijkt me toch een hele mooie visie voor zo’n bedrijf!

huis Alicante

Sommige dromen worden werkelijkheid

Natuurlijk waren wij al eens op vakantie geweest op deze prachtige plek, maar een huis kopen in Alicante was toch wel weer even iets anders. Toen wij contact hadden opgenomen met Puur Spanje bleek al snel dat het ook voor ons mogelijk was. Sommige dromen worden dus werkelijkheid! Er moest veel geregeld worden en het perfecte appartement hadden wij nog niet gevonden. Toch is het ons uiteindelijk gelukt met de uitmuntende hulp van Puur Spanje. Wij zijn hen erg dankbaar want de diensten die zij geleverd hebben waren onmisbaar!

huis Alicante