Antislip tegels

Antislip tegels kopen? www.tegelmegashop.nl

Antislip tegels kopen? Tegelmegashop.nl is het adres waar u moet zijn! Een uitgebreide, gebruiksvriendelijke webshop met een zeer groot assortiment tegels. U vindt online vloertegels, wandtegels, maar ook keramisch parket. Onze tegels zijn bruikbaar voor vele ruimtes in het huis, zoals de woonkamer, keuken of het toilet. Maar ook voor terrastegels voor uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Online zijn alle producten duidelijk afgebeeld en voorzien van alle relevante productinformatie. Het aankoopproces is zeer eenvoudig, binnen enkele stappen heeft u antislip tegels gekocht. Wij hebben online ook een speciale tegeloutlet, waar u tegels vindt voor een zeer voordelige prijs. Neem snel een kijkje online bij het assortiment van Tegelmegashop.nl.

Antislip tegels

Waarom kiezen voor antislip tegels?

Antislip tegels worden veel toegepast in badkamers of op het toilet. Maar tegenwoordig komt het ook veel vaker in tuinen voor. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk om in ruimtes waar het glad kan worden te kiezen voor antislip tegels. Door de antislip laag op deze tegels voorkomt u gladheid als deze tegels nat worden. U kunt antislip tegels herkennen aan hun waarde. Heeft een tegel een R10 of R11 waarde, dan kunnen deze als antislip tegel gebruikt worden. Vindt u mozaïek tegels mooi, gebruik deze dan als antislip tegels. Door de vele aanwezige voegen, wordt er ook direct een antislip laag gecreëerd.

De showroom van Tegelmegashop.nl

Ons aanbod is niet alleen online te vinden. In Roermond beschikken wij over een showroom van 1000m2. Dichtbij het Retailpark in Roermond vindt u onze showroom, een echte toplocatie dus. In onze regio zijn wij een van de grootste showrooms op het gebied van tegels. U kunt hier al onze tegels bekijken. Wij hebben een zeer gevarieerde showroom waar u vele soorten, kleur en maten tegels kunt bekijken. Wilt u een goed beeld van ons aanbod, bekijk dan onze showvloer, bestaande uit ruim 100 soorten tegels.