Sierbeton stapelblokken waren zeer voordelig geprijsd!

sierbeton

Mooie sierbeton stapelblokken

Een aantal maanden geleden hebben wij onze tuin laten verbouwen. Wij hebben bij ons huis een groot stuk grond, waarvoor wij een tuinontwerp hebben laten maken. Al snel was een hovenier aan de slag gegaan met een schutting, maar ik wilde ook sierbeton stapelblokken als afscheiding. De sierbeton stapelblokken hebben wij aan het uiteinde van onze tuin gebruikt, zodat wij niet tegen een hoge schutting aan hoeven te kijken. Ik moet zeggen dat het ontwerp van onze tuin echt heel mooi is geworden en wij erg tevreden zijn over het werk dat geleverd is.

Daarnaast zijn wij ook ontzettend tevreden met de levering van Sierbeton.nl. Sierbeton.nl is een webshop waar je allerlei betonnen onderdelen voor huis en/of tuin kunt kopen. Het is een webshop, dus je bestelt online en laat de producten thuis of op een ander adres afleveren. Dat vonden wij wel erg makkelijk, zodat wij niet zelf met de beton stapelblokken hebben hoeven slepen. Ideaal, als je het mij vraagt!

sierbeton

Muurafdekkers

Toen wij zo tevreden waren geraakt over Sierbeton, wisten wij dat wij voor onze woning nog veel meer onderdelen zouden kunnen kopen. Online, natuurlijk, zodat de auto niet vies hoefde te worden en/of wij geen aanhanger hebben hoeven huren. Mijn man liet weten dat wij nog muurafdekkers konden gebruiken. Ik wist niet eens wat dat waren, maar hij zei dat de huidige muurafdekkers beschadigd waren en nieuwe een stuk mooiere uitstraling zouden geven. Vorige week hebben wij die bestel. Super fijn!