Woningontruiming

Ik ben in een korte perioden beiden mijn ouders kwijt geraakt en sta nu te kijken wat ik moet doen met het huis en alle meubels spullen. Ik heb zelf wat lopen zoeken op internet en ben zo uitgekomen op de website van Seniorenhulp Nederland. In de eerste instantie was ik nog erg onzeker er over maar toen ik erg goede reacties over dit bedrijf heb gehoord, heb ik ook maar eens contact met ze opgenomen. En hier heb ik geen spijt van.

logo

Voor dat de woningontruiming plaats vond is er nog een medewerker langs geweest om een kijkje te nemen naar het huis en naar de spullen die er allemaal uit moeten. Ook heeft hij netjes zijn condoleance aangeboden en met mij doorgenomen welke spullen ik misschien zelf wil houden omdat er een emotionele waarde aan zit.

De medewerker was erg vriendelijk en paste zich goed aan op de situatie waar ik nu in zat. Hij had er allen begrip voor dat ik soms een beetje emotioneel was. Hij legde alles rustig uit en vertelde alles van A tot Z hoe het zou gaan verlopen. Dit vond ik zelf erg prettig.

Galerij12

De woningontruiming is nu klaar en ik ben echt super blij dat ik dit bedrijf heb ingehuurd. Alles is netjes verlopen en ik had echt gevoel dat dit bedrijf een steun pilaar was in deze lastige periode.

Alles dat niet van waarden was word doorverkocht op een veiling. Dit is wel prettig want dan zit er zelf niet zo mee aan te kijken.

Ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen en neem echt mijn petje af voor dit bedrijf.