Schoorsteenveger Terneuzen, geweldig bedrijf

Kan het wel bijna van de daken roepen, maar laat uw schoorsteen elk jaar goed vegen door schoorsteenveger Terneuzen. Niets is erger dan je eigen huis in brand zien op gaan. Helaas heb ik dat een aantal jaren geleden zelf mee gemaakt. Ik stond werkelijk in mijn hemd op straat, had niets, maar werkelijk ook niets meer in bezit, alles was verbrand. Het was die dag een koude winter middag, had de verwarming volop aan, maar het leek wel of het steeds kouder in plaats van warmer werd. Normaal doe ik mijn open haard alleen in de avond aan, maar kon me bijna niet meer bewegen, zo koud had ik het, daarom besloot ik mijn open haard aan te doen. Lekker zo naast mijn haard vuur te zitten ben ik in slaap gedommeld, ik lette niet meer op het vuur. Plotseling werd ik wakker omdat ik bijna stikte, mijn kamer stond vol rook, en de vlammen sloegen om zich heen. Snel rende ik naar buiten, nog wel mijn mobiel kunnen pakken, hiermee heb ik de brandweer gebeld. Helaas heeft de brandweer mijn huis niet meer kunnen redden, en is deze tot de grond toe afgebrand.  Schoorsteenveger-Terneuzen-300x199

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Had ik nu maar elk jaar de schoorsteenveger Terneuzen laten komen om de schoorsteen te vegen, dan had ik al deze ellende niet hoeven mee maken. Bleek dat de schoorsteen vol rommel zat wat in brand was gevlogen., was de schoorsteen netjes schoon gemaakt had dit nooit kunnen gebeuren.  Schoorsteenveger-Axel-223x300