Wat zijn de risico’s van het gebruiken van een hottub?

Iedereen geniet wel eens een keertje van een heerlijk bubbelbad. Maar we moeten wel voorzichtig blijven.

Trek maar slippers aan de volgende keer dat je een hottub in stapt. Je kan namelijk herpes oplopen van de  kunststof oppervlaktes die niet in contact komen met het chloorwater.  herpes kan vier en een half uur overleven op de oppervlakte. Zorg dus dat je goed beschermd bent.

Als je zwanger bent is het verstandig om helemaal weg te blijven van een bubbelbad. Het is namelijk zo dat in de eerste paar maanden van de zwangerschap de hitte niet goed is voor het ongeboren kind. De gevolgen zouden kunnen zijn dat het kind uiteindelijk moeite zou krijgen met ademhalen. Verstandig dus om er nog even vanaf te zien tot nadat het kind is geboren.

Hoe kun je meer tijd met elkaar doorbrengen?

Het wordt in deze tijd steeds moeilijker om als gezin prioriteit aan elkaar te stellen. mam en pap zijn aan het werk. De kinderen gaan naar school en doen naschoolse activiteiten. En in het weekend is iedereen meestal te moe om wat leuks met elkaar te ondernemen.

Hoe kun je dan toch als gezin tijd met elkaar doorbrengen? De volgende tips zullen misschien wel behulpzaam zijn.

Wat dat je van het aanschaffen van een hottub van Welltub? Het is een relatief goede investering omdat het goed is voor de gezondheid, het geeft een rustgevend gevoel en is geschikt voor iedereen in het gezin. Als je moe bent hoef je je geen zorgen te maken want je kunt met z’n allen lekker de middag besteden in het bad. Een andere mogelijkheid is misschien een limiet te stellen op het gebruik van elektronica in huis. het is wetenschappelijk bewezen dat elektronica verslavend kan werken. vooral onder jongeren. Stel dus als ouder een limiet op, ook voor jezelf. Zo wordt je niet opgeslokt door je telefoon en notificaties en hou je meer tijd over voor elkaar.