barkrukken zwart

Tips voor wanneer je een kookeiland hebt  

Het is tegenwoordig erg populair om een kookeiland in de keuken te hebben. Een kookeiland kan uiteraard worden gebruikt om te koken maar vaak wordt deze ook gebruikt om aan te zitten. Door barkrukken zwart rondom het kookeiland te zetten kun je het kookeiland ook gebruiken om gezellig aan te eten of een drankje te doen. 

Zorg voor genoeg ruimte 

Wanneer je een grote keuken hebt zal het in de meeste gevallen geen probleem zijn om een kookeiland te laten maken. Mocht het echter zo zijn dat je een wat kleinere keuken hebt dan is het al belangrijker om hier goed over na te denken. Het is namelijk wel belangrijk dat er genoeg ruimte om het kookeiland heen leeg blijft om optimaal gebruik te kunnen maken van het kookeiland. Behalve de ruimte om het kookeiland heen is het ook goed om rekening te houden met de ruimte op het kookeiland zelf. 

barkrukken zwart

Gebruik het kookeiland voor extra opbergruimte 

Iets waar niet iedereen gelijk aan denkt is dat je er ook voor kunt kiezen om extra kastjes en lades in het kookeiland te laten maken. Op deze manier kun je heel erg gemakkelijk extra opslagruimte in de keuken creëren. Deze extra opslagruimte kun je onder andere gebruiken voor producten die je vaak gebruikt. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om hier juist servies en bestek in op te bergen. Op deze manier heb je alles snel bij de hand hebt tijdens het gebruik van het kookeiland.