Rode roos

Een bos rode rozen is het perfecte romantische cadeau!

Als jij jouw geliefde of familie wilt verrassen, dan zijn rode rozen zeer geschikt. Deze rozen staan namelijk voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt. Je kunt vaak kiezen tussen meerdere soorten rode rozen. Een van deze soorten is de ‘Red Naomi’ roos. Deze premium rode roos staat bekend om haar felle rode kleur en haar grote bloemkop. Ideaal dus om te gebruiken in imposante boeketten met rode rozen. De andere soort die vaak gebruikt wordt is de ‘Everred’. Deze soort is nog steeds een premium roos, maar iets goedkoper dan de ‘Red Naomi’.

De betekenis van rode rozen

Met een bos rode rozen wil jij natuurlijk zeggen dat de ontvanger jouw ware liefde is. Rode rozen zijn daarom ook heel geschikt om op een trouwdag of op Valentijnsdag te geven. Verder kun jij natuurlijk ook een bos rode rozen geven aan jouw moeder op Moederdag of zomaar. Zo laat jij zien dat je haar waardeert en blij bent dat zij jouw moeder is. Een mooie bos rozen is dan natuurlijk het minste wat je kan doen.

De verzorging van rode rozen

Als jij een prachtige bos rozen krijgt, wil jij er natuurlijk ook heel lang van genieten. Dit doe je door deze handige tips op te volgen. Haal de rode rozen uit de geschenkverpakking en snijd de stelen schuin af. Verwijder de bladeren die in het water gaan hangen. Hierdoor blijft het water schoner en zullen de rode rozen minder snel gaan verwelken. Maak een vaas goed schoon en doe er vervolgens water en rozenvoeding bij. Hiermee krijgen de rozen genoeg voedingsstoffen binnen om lang op de vaas te staan. Vul regelmatig het water bij wanneer er weinig water meer in de vaas zit. Ververs het water en de rozenvoeding na een week voor het optimale resultaat!