Tafelzeil

Een tafelzeil is een tafelkleed, maar dan van wat steviger materiaal. Je beschermt zo je tafel tegen krassen, kringen, vlekken en andere beschadigingen. Het is ook materiaal dat je heel gemakkelijk schoonmaakt met een vochtige doek.

Koop online het hipste tafelzeil bij Superwoonwinkel

Hier vind je een enorm aanbod aan tafelzeilen van allerlei materialen en designs. Deze zeer hippe en trendy tafelzeilen worden op verzoek op maat voor je gesneden. Ze zijn waterafstotend en makkelijk afwasbaar. Vooral voor buiten is dit zeer praktisch en een leuk tafelzeil fleurt de boel helemaal op.

Tafelzeilen voor speciale gelegenheden

Er zijn tafelzeilen verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor een kinderfeestje of voor de kerstdagen. Ook zijn er speciale thema’s mogelijk zoals bijvoorbeeld retro of dieren of natuur. Superwoonwinkel heeft wel 173 verschillende tafelzeilen te koop, dus er moet er ook wel eentje tussen zitten die jou bevalt.

Het assortiment

Kijk voor een uitgebreid overzicht op de site van Superwoonwinkel: Tafelzeilen. Zoals je ziet is het aanbod heel erg divers en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor nog geen tien euro heb je een prachtig tafelzeil.

Tips voor de juiste tafelbekleding

Meet de tafel eerst goed op. Houd er mee rekening dat zonlicht de kleuren doet verbleken en dat een tafelzeil niet goed tegen te grote hitte kan. Gebruik geen schuurmiddelen om het schoon te maken, maar gewoon een vochtig doekje. Kijk voor instructies ook op de website: instructies.

De voordelen van Superwoonwinkel

Vandaag bestellen is veelal morgen in huis en de verzendkosten zijn gratis bij een bestelling boven de twintig euro. Online bestel je snel en simpel.