raamfolie

Raamfolie plakken

Veel mensen die vroeger ooit een rolletje raamfolie hebben gekocht, weten wat een ellende dit kan zijn om het op te plakken. Althans het opplakken ging wel, maar dan moest je zeker niet naar de bubbels en kreukels kijken. Het grote probleem was het er weer afhalen. Meerdere keren heb ik toen een poging gedaan, maar mooi was anders. Tegenwoordig is de kwaliteit van deze folie veel beter. Vooral de statische folie is echt een topper. Hier zit namelijk helemaal geen lijm achter, maar blijft zelf aan de ramen kleven. Voordeel is dat je dit makkelijk van de ramen af kan halen en een ander keer weer kan gebruiken. Een leuk voorbeeld hiervan is een tijdelijke folie met een foto en leeftijd van een jarige erop.

raamfolie

Mooie raamfolie besteld

Omdat onze kleindochter eerdaags jarig is hebben wij iets leuks bedacht. Wij hebben namelijk via windowdeco.nl een folie besteld met haar foto erop en haar leeftijd. Iedereen in de straat kan dan zien dat zij jarig is. Na het feest kan je dit weer makkelijk van de ramen afhalen.

Niet alleen voor een feest is het mogelijk om een mooie ontwerp te maken of hier uit te kiezen. Want een mooie folie op de ramen plakken staat erg mooi en helemaal niet moeilijk. Ga naar deze website en zie wat de mogelijkheden allemaal zijn.