Peuter

Behang voor de kinderkamer

Behang voor de kinderkamer is er in verschillende soorten en maten. Schattige behangetjes voor op de babykamer of juist met stoere prints voor grotere jongens en meisjes. Juist die prints maken het moeilijk om te combineren. En om iets te vinden wat lang mooi blijft. Want om nu elk jaar te moeten behangen, daar hebben de meeste ouders niet zoveel zin in. Liever kies je dan een behang voor de kinderkamer dat een tijdje mee gaat.

Behang voor kinderkamer

Behang voor de babykamer in uniseks kleuren

Niet alle ouders willen tijdens de zwangerschap weten of ze een jongen of een meisje verwachten. En ook niet alle ouders kiezen voor traditioneel roze voor meisjes of blauw voor jongetjes. Als je op zoek bent naar uniseks of andere kleuren dan roze en blauw moet je wel wat beter zoeken om iets te vinden dat past bij jouw wensen. In de standaard woonwinkels en bouwmarkten vind je toch veel van hetzelfde. Je kunt hier prima terecht voor een mooi Cars behang of met roze Disneyprinsessen. Misschien dat je nog een schattige behangetje met zachtgele eendjes tegenkomt maar dat is al teveel baby als je kindje 3 jaar is.

Kamer

Met een tijdloos behang creëer je sfeer voor elke leeftijd

Beter kies je voor de wat meer neutrale prints zoals bloemen, druppels, driehoekjes of blaadjes. In zachte maar aansprekende kleuren zodat je het behang goed kunt combineren met bijvoorbeeld geverfde muren, accessoires en muurstickers. Zo creëer je de gewenste sfeer voor de kamer van jouw kindje. Lief en schattig voor baby en dreumes en wat meer pit voor de peuter, kleuter en kinderleeftijd. Online kun je meer diversiteit aan behang vinden. Bijvoorbeeld op de website van qiddie.com. Hier vind je behang van het merk Franse Lilipinso. Mooie prints en patronen die zich goed laten combineren met de muurstickers van hetzelfde merk.