pvc vloer betonlook

Pvc tegels met betonlook: ideaal voor kantoor

Wat je in kantoor nodig hebt, is anders dan wat je in een woonkamer nodig hebt. Hoewel de twee soms steeds meer op elkaar gaan lijken, is het niet zo dat je op kantoor dezelfde behoeften hebt qua inrichting. Dat geldt al helemaal voor de vloer. Een pvc vloer met betonlook kun je prima in je woning leggen maar met name op kantoren zijn ze razend populair. Dat is ook niet gek:

  • pvc is een zeer stevig materiaal
  • dankzij moderne technieken is pvc amper van echt beton te onderscheiden
  • beton past goed in een wat strakkere, zakelijke omgeving 
pvc vloer betonlook

Een kantoor inrichten

In je huis wil je dat het gezellig is, warm en knus. Het is voor veel mensen de plek waar ze willen ontspannen en hoewel dat er voor iedereen anders uitziet, kiezen mensen toch vaak voor meer kleur en accessoires. Op een kantoor heb je die behoefte minder. Daar is het juist fijn als alles overzichtelijk en netjes is. Een manier om ervoor te zorgen is door een neutrale, prettige vloer te kiezen. Bijvoorbeeld een vloer van beton. Maar past dit helemaal niet in jouw type kantoorpand? Is het te duur of kan beton gieten niet op de ondervloer? Dan zijn pvc tegels met betonlook een ideaal alternatief. 

Pvc tegels

Pvc tegels zijn er in veel soorten en maten. Sommige ervan hebben dus een betonlook. Dat wil zeggen dat de tegels wanneer ze eenmaal liggen niet of nauwelijks te onderscheiden zijn van een betonvloer. Dat is wat veel mensen willen, want het is daarmee het perfecte alternatief op een echte betonvloer. Lager in kosten en makkelijker in onderhoud. Pvc reinigen is namelijk een eitje.

Een stukje vloer vervangen

Wanneer je beton legt in een ruimte dan komt er een grote, egale laag te liggen. Gaat er een stukje kapot dan heb je pech, want je kan niet zomaar een stuk vervangen. Met tegels kan dat echter wel.