Mammoet-Tafels

Meubels van oude eiken planken

U bent op zoek naar een meubelzaak die meubels maakt van oude eiken planken? Dan bent u bij Mammoet Tafels op de juiste plek gekomen. Dit bedrijf is zoals de naam al eigenlijk al een beetje verklapt een meubelzaak. Deze meubelzaak is alleen niet zomaar een meubelzaak, Mammoet Tafels verkoopt namelijk alleen meubels die zijn gemaakt van oude eiken planken. Dit zorgt ervoor dat er gewoon goed hout wordt gerecycled waar niks mis mee is, en omdat eikenhout zeer lang meegaan en ook heel sterk is, is het zonde om weg te gooien volgens Mammoet Tafels. En deze meubels hebben ook een natuurlijke en rustieke uitstraling waardoor de meubels wel bij iedereen in huis past.

houthandel

Mijn ervaring met Mammoet Tafels

Mijn ervaring met Mammoet Tafels is zeer positief. Zo had ik een nieuwe tafel nodig voor mijn woonkamer omdat de laatste er al vele jaren stond en dus al oud en beschadigd was. Ik vind het zelf ook belangrijk dat er veel gerecycled wordt dus ik ging ook kijken naar een tafel die gemaakt wordt van oud hout. Zo ben ik door even in de buurt gaan kijken uitgekomen op Mammoet Tafels. Na een afspraak te hebben gemaakt heb ik de tafels die ik in de showroom goed kunnen bekijken en heb ik vele mooie tafels gezien. Daarin ben ik ook geholpen door het personeel met veel kennis, die mij advies hebben gegeven over alle tafels die ik heb gezien. Degene die ik het mooiste vond heb ik daar ook direct gekocht en is op de afgesproken tijd bij mij thuis afgeleverd zonder enige schade.