Beton cire

De beton cire webshop heeft verschillende soorten beton voor jouw woning. Het is heel sterk materiaal. Het is steeds meer in trek. De trend is aangewaaid vanuit Frankrijk. Nu is het steeds populairder en brengen steeds meer mensen beton cire aan in hun woning. In de beton cire webshop kun je alle soorten en kleuren vinden. Er is voor ieders wens wel iets wat in de smaak zou kunnen vallen. Het is wat prijziger dan andere materialen maar gaat wel langer mee waardoor je er langer plezier van hebt.

Prijs van beton cire

Beton cire is best duur. De reden hiervan is omdat de vloer slijt en krasbestendig is. Ook is het vloeistofdicht en naadloos. Hierdoor is er weinig onderhoud voor nodig. Voor het aanbrengen van een vloer moet je denken aan €80 per m2 en bij bijzondere omstandigheden kan dit zelfs oplopen tot bijna €200 per m2. Je kan zelfs op de trap beton cire aanbrengen. Het is duurder materiaal maar het gaat ook langer mee wat een duidelijk voordeel is. Het geeft een authentieke en luxe look in welke kamer van je woning dan ook. 

Het online bestellen

Je kan bij de beton cire shop eenvoudig online een pakket bestellen. Het juiste adres is www.betonstunter.nl. Wij hebben alles klaarliggen. Gelukkig hoef je er zelf niet mee te sjouwen. Je kunt op onze webshop beton cire kopen voor een oppervlakte vanaf 2 m2. Je kunt ook een proefpakket kopen voor een oppervlakte van 1 m2. Zo kun je zelf een test doen en weten of het bij jouw wensen past. De levertijd is heel snel. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerking. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven. Er staat altijd een deskundige klaar die bereid is om al jouw vragen te beantwoorden.