vleugelmoeren

Bestel hier je vleugelmoeren

Ben je op zoek naar een ruim assortiment van vleugelmoeren? Wanneer je bezig bent met een klus en je (nieuwe) vleugelmoeren nodig hebt is het wel zo handig om een webshop te hebben waar je deze snel en makkelijk kunt bestellen. Met Bevestigingsexpert ben je niet alleen verzekerd van heel veel keus, maar ook van topkwaliteit en een lage prijs. Je koopt hier de vleugelmoeren in doosjes van 50, 100, 200, 250 of 500 stuks. Zo kun je voorlopig weer vooruit. Bespaar geld en bestel je vleugelmoeren bij de Bevestigingsexpert. Daarnaast profiteer je ook nog eens van snelle service en heb je het de volgende dag al in huis. Voor de beste bevestigingsmaterialen kun je online terecht!

Het assortiment van vleugelmoeren is enorm uitgebreid. Zo kun je kiezen uit stalen uitvoeringen, maar ook RVS uitvoeringen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende diameters, variërend van 3 mm tot 16 mm. Je profiteert altijd van een hoogwaardige kwaliteit en de vleugelmoeren zijn direct leverbaar. 

vleugelmoer

Wat zijn vleugelmoeren?

Een vleugelmoer is een uitgebreide versie van een gewone moer. Deze moer is voorzien van vleugels waardoor het bevestigen een stuk makkelijker gaat. De moer kan eenvoudig worden aangedraaid met je vingers. Bij standaard moeren komt er altijd een ratel of sleutel aan te pas. Dat is bij de vleugelmoer niet het geval. Natuurlijk is het altijd mogelijk om de moer nog wat extra aan te draaien met een tang. Hierdoor trekt de moer verder aan en zal er uiteindelijk ook meer stevigheid in de verbinding ontstaan.