Ben jij op zoek naar icynene?

Ben jij op zoek naar icynene? Lees dan dit artikel.

Veel Nederlanders hebben hun huis niet geïsoleerd. Naast dat dit niet milieuvriendelijk is, kan dit bij mensen andere ergernissen oproepen. Een van deze ergernissen is een hoge energierekening. In niet goed geïsoleerde huizen is logischerwijs meer energie nodig, omdat er energie ontsnapt aangezien niet goed in de ruimte blijft hangen. Naast een hoge rekening is het natuurlijk ook niet fijn om elke dag te moeten bibberen in je huis, niet wetende hoe dit probleem te verhelpen. Komt dit jou herkenbaar voor, lees dan vooral verder. Deze tekst zal uitleggen hoe icynene deze problemen kan verhelpen. Een investering die het op de lange termijn dubbel en dwars waard is.

Waarom icynene belangrijk is

Icyne is een materiaal, in de vorm van schuim, wat ervoor zorgt dat je huis beter geïsoleerd is. Het is een speciaal soort schuim wat voor zo goed als 100% uit lucht bestaat. Onze specialisten zullen alle hoeken en gaten van jouw huis analyseren, om te concluderen waar zwaktes liggen op het gebied van isolatie. Vervolgens zullen kruipruimtes onder de vloeren worden gebruikt voor het aanleggen van icynene. Doordat het materiaal niet in vaste vorm maar als vloeibare vorm wordt aangebracht, zorgt het ervoor dat het extra goed alle naden en kieren kan isoleren. Zelfs op houten vloeren is het voor ons geen probleem om icynene aan te brengen. Dit fantastische isolatiemiddel wordt aangebracht met een spray.

Enkele extra voordelige bijkomstigheden van icynene zijn:

  • Het brengt geen rare geur met zich mee
  • Er gaan geen gevaarlijke stoffen mee gepaard
  • Het geldt ook voor vloeren van hout

Ook voor het isoleren van daken werkt icynene optimaal, wat qua principe niet veel verschilt met het isoleren van vloeren. Ons team is gespecialiseerd in zowel daken als vloeren. Het belangrijkste is dat wij veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Niet alleen helpen we jou graag aan een lagere energierekening, ook vinden wij het belangrijk dat wij met zijn allen een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit zien wij als een win-win situatie. Niet alleen hoef jij het straks niet meer koud te hebben thuis, je helpt ook mee aan het verminderen van energieverspilling.

Ben jij ook klaar om te gaan bestellen?

Hopelijk is de urgentie van de aanschaf van icynene duidelijk geworden na het lezen van de tekst. Zit jij elke dag in je huis te koukleumen, of vliegen de energierekeningen de pan uit, dan is icynene de oplossing. We leven tegenwoordig in een tijd waar het milieu en steeds belangrijkere rol gaat spelen. Hierbij hoort ook bij dat wij als mens op een duurzame manier met onze energiebronnen om moeten gaan, verspilling hiervan is daarom enorm zonde. Een goed geïsoleerd huis draagt bij aan het indammen van verspilling. Ons team van specialisten komt graag bij jou thuis langs om te kijken hoe we gezamenlijk jullie huis duurzamer kunnen maken en tegelijk de hoogte van de energiekosten wat omlaag krijgen.

Wil je een offerte opvragen of meer informatie inwinnen over icynene, surf dan meteen naar isocoat-isolatie.nl