Wilt u uw goederen in een opslagruimte in Woerden stallen?

Toen mijn zoon uit huis ging had hij al heel veel spullen voor zijn uitzet bij elkaar gespaard, samen met ons. Maar net voordat hij wegging besloot hij om een jaar er tussen uit te gaan. Een soort van sabbatical zal ik maar zeggen. Maar ja, wat moest hij met al zijn spullen doen? Wij zouden zijn kamer gaan gebruiken als studeer- en yoga kamer en er was dus geen ruimte meer voor zijn spullen, sowieso al een tijdje niet meer want hij had gewoon teveel gekocht. Wij zijn dus op zoek gegaan naar opslagruimte in Woerden en die vonden we ook op de site easybox.nl. Een bedrijf met verschillende vestigingen door heel Nederland heen. Een opslagruimte in Woerden hebben ze dus ook, dat is waar wij natuurlijk naar op zoek waren en die opslagruimte in Woerden hebben we dus ook gevonden. Ze hebben opslagruimtes in verschillende maten, van maat XXS tot maat XXL van 1,5 m2 tot 18m2 opslagruimte in Woerden. Ze geven aan dat ze een veilige opslag bieden in elk formaat, voor elk budget, met een flexibele huurtermijn, u heeft 7 dagen per week toegang tot de opslagruimte en als u wilt krijgt u ook nog eens een vrijblijvende rondleiding. De kleinste opslagruimte in Woerden kan 25 verhuisdozen aan en de grote opslagruimte wel 465 verhuisdozen. Hartstikke mooi natuurlijk, zo kon mijn zoon samen met zijn vader bekijken hoeveel ruimte hij nodig had voor al zijn spullen. Hartstikke fijn om je zo goed hierop te kunnen voorbereiden. Mocht het zijn dat u uiteindelijk een kleinere of grotere box nodig heeft dan kunt u gratis overstappen naar zo een box. U kunt zowel particulier als zakelijk bij ze huren en in dat geval kunt u een offerte aanvragen. Op werkdagen van 10 tot 17 uur zijn er medewerkers op de vestigingen aanwezig. Om het pand binnen te komen gebruikt u een persoonlijke pincode. Uw opslagruimte is met een slot die u bij aanvang koopt, beveiligd. Er mag niet gerookt worden. U kunt ook stevige verhuisdozen bij ze aanschaffen voor een schappelijke prijs.

Ook een opslagruimte in Woerden nodig?

Of in een van de andere steden waar ze vestigingen hebben van dit bedrijf? Het gaat zo simpel en makkelijk, een kind kan de was doen. Echt super fijn en makkelijk te regelen, de medewerkers zijn heel vriendelijk en binnen no time hadden we een fijne box voor onze zoon en al zijn spullen staan er nu in.

Wanneer u ook interesse heeft in een mooie box moet u hier zijn!

Ga eens naar deze website, omdat:

  • Ze diverse boxen aanbieden van klein tot groot.
  • Ze een kleine of grote ruimte hebben naar gelang uw wensen.
  • De ruimtes veilig en rookvrij zijn en de medewerkers u goed helpen.

U zou het zelf maar nodig moeten hebben om wat voor reden dan ook. Dan is het toch fijn dat uw spullen netjes en droog zijn opgeborgen zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken? Wij zelf zijn heel blij met wat we hebben gehuurd en zijn gerust op het feit dat onze zoon zijn spullen in de box staan.