Woning kopen

Professionele begeleiding bij aan of verkoop van een huis

Wanneer je een huis koopt of verkoopt wil je natuurlijk persoonlijke begeleiding van een professionele makelaar. Makelaar Enter is een ervaren makelaar met een vastgoed achtergrond, zij kan je advies geven bij het verkopen of aankopen van een woning. Door je persoonlijk te begeleiden voel je de betrokkenheid en het professionele advies wat zij je geeft. Door nauw samen te werken en goed te luisteren wat de klant wil weet ze altijd het beste resultaat te boeken voor de klanten. Goed bereikbaar op meerdere fronten, bij vragen heb je altijd een snel antwoord wanneer ook.

Huis kopen

Veel kennis en ervaring

Door de passie en liefde voor het makelaarsvak wordt er in veel gevallen een match gevonden tussen koper en verkoper. Met veel respect voor beiden partijen in goed overleg worden we het eens met elkaar. Vertrouwen is het belangrijkste tussen de verschillende partijen. Wil je een woning verkopen dan zal makelaar Enter vanuit de ogen van een mogelijke koper kijken, hierbij wordt er alles aan gedaan om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Door het maken van een verkoopbrochure weet de mogelijke koper alles van je woning en komt nooit voor verrassingen te staan.

Makelaar

Kopen van een huis

Een huis kopen om daarna zonder zorgen en met een gevoel van geluk te wonen. Persoonlijke begeleiding bij het kopen van een huis, de meeste mensen kopen immers geen tientallen huizen in hun leven. Een huis moet goed voelen, je moet er zonder veel te doen een thuisgevoel bij hebben. Makelaar Enter vind precies dat huis waarbij jij je goed en thuis voelt. Je woonwensen komen op de eerste plaats, welke wensen je ook hebt. Een huis kopen roept ook emoties op, door de emoties heen moet je ook zakelijk blijven en je niet laten verleiden tot het kopen van een huis. De makelaar behoed je daar ook voor door een zakelijke opstelling.