gevelbekleding hout

Prachtige natuurlijke uitstraling

Met het gebruik van gevelbekleding hout heb je niet alleen een prachtige gevel, hout is ook een natuurlijk materiaal. Vaak heeft men de ervaring dat hout veel onderhoud nodig heeft, maar de panelen van plastica.nl zijn onderhoudsarm. Het hout wat wordt gebruikt is voorzien van een keurmerk, en opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden. De panelen zijn vervaardigt uit hout, wat op een verantwoorde manier is verkregen uit bossen die verantwoord beheerd zijn. 

gevelbekleding hout

Een gevel voor elk budget

Wat voor soort gevelbekleding hout je ook zoekt, bij plastica.nl is er voor ieder budget een passende bekleding beschikbaar. De panelen van Noord Amerikaans grenen zijn werkelijk prachtig om te zien, en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met Tripanel heb je het nieuwste op het gebied van plaatmateriaal, dit paneel is op een speciale wijze verlijmd en afgewerkt met een acryllak die watergedragen is. Vind je het niet mooi als je ziet dat het hout werkt, dan is Woodrich de goede beplating voor jou gevel.

Materialen om de beplating te bevestigen

Het is van essentieel belang dat je gevelbekleding hout op een verantwoorde wijze bevestigt, voor het bekleden van de buitengevel heeft plastica.nl de juiste bevestigingsmaterialen. Het is wel aan te raden om je gevel te bekleden als het redelijk weer is, en moet er voldoende geventileerd worden tussen de beplating en de gevel. Maak je gebruik van de aanbreng opstart van het bedrijf, dan ben je er verzekerd van dat je aanbreng garantie hebt. De medewerkers van de webshop kunnen je hierover alles vertellen, natuurlijk ben je ook welkom voor alle andere vragen.