Klik hier voor prachtige horren van Unilux

Wilt u graag alle insecten op afstand houden maar toch frisse lucht binnen hebben? Dan zijn de horren van Unilux de beste keuze! Klik hier om naar de website toe te gaan en de prachtige en ruime collectie van Unilux horren te bekijken.

Wanneer u voor unilux horren kiest dan zijn de bestelde horren binnen één week bij u thuis afgeleverd. Daarnaast krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie op alle producten en 1 jaar op gaas. Wilt u geen verzendkosten betalen? Dan kunt u ervoor kiezen om het gratis bij u in de buurt op te halen. Unilux heeft een ruim assortiment (klik hier) en levert ook aan vele winkels in Nederland, zo hebben ze meer dan 1600 dealers alleen in Nederland.

Het is ook mogelijk om uw horren zelf online te bestellen en ze volledig op maat te laten maken van aluminium producten waar 5 jaar garantie op zit. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor. Van rolhor tot Fractions. Klik hier om de producten van Unilux te bekijken!

Over het bedrijf Unilux

Unilux is opgericht in 1990 en produceert alle producten vanuit hun eigen fabriek in Nederland. Unilux beheerst alle processen. Zo zorgen zij zelf voor de productontwikkeling tot levering en repareren zelf de producten. Dit zorgt ervoor dat zij altijd de beste kwaliteit maatwerk kunnen leveren aan hun klanten. Daarnaast werken ze ook continu aan verbeteringen en innovatie, wat er uiteindelijk voor zorgt dat de kwaliteit ook hoger wordt.