logo-keuken-en-keukens

Ga voor meer informatie over mooie keuken naar de website van Keuken en Keukens

Ben je op zoek naar meer informatie om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Keuken en Keukens. 

Zeer voordelige prijzen voor speciaal ontworpen keukens 

Als je op de meer informatie link hierboven klikt zul je door worden verwezen naar de website van Keuken en Keukens. Je zult dan terecht komen op een erg overzichtelijke website die veel informatie bevat. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf geen wagenpark, personeel of showroom heeft. Hierdoor kunnen de kosten laag worden gehouden waardoor de keuken voor een voordelige prijs aangeboden kunnen worden. Ook staat het hoge klant gemiddelde op de website vermeld die mij persoonlijk ook erg aansprak. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

keuken

Net als alle voorgaande klanten super tevreden over mijn nieuwe keuken 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid over mijn wensen gehad en heeft Frits een ontwerp voor mijn keuken gemaakt. Het ontwerp en de prijs sprak mij erg aan waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. Mijn keuken werd een aantal weken later geleverde en gemonteerd. Mijn keuken ziet er supermooi uit en daarom ben ik net als alle voorgaande klant super tevreden over mijn aankoop.