Exclusieve visgraat PVC vloer

In een ongekend tempo heeft PVC de markt van de vloeren weten te veroveren. PVC is sterk, makkelijk te bewerken en het is veelzijdig in gebruik. Op heel veel vlakken lijkt het op hout. Alleen al om deze kenmerken neemt de visgraat PVC vloer in populariteit heel snel toe. De visgraat vloer wordt al tientallen jaren gelegd met houten vloeren, nu is dat ook mogelijk met PVC. Na het leggen heb je een Exclusieve visgraat PVC vloer. Wat maakt een visgraat PVC vloer nu zo exclusief? Lees hier alles over de exclusiviteit van een visgraat PVC vloer.

Wat is PVC voor materiaal?

PVC is de afkorting van Polyvinylchloride, Dit is een heel stevig soort kunststof met een aantal unieke eigenschappen. Als we het hebben over deze eigenschappen, dan kan je zeggen dat PVC heel erg stevig materiaal is dat makkelijk te bewerken is en dat erg flexibel is.

PVC is niet zomaar te breken, maar toch wel flexibel. Deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat dit materiaal vaak gebruikt wordt voor producten die lastige vormen hebben. Hierdoor is het mogelijk gemaakt dat er een Exclusieve visgraat PVC vloer gemaakt is, die niet van echt hout te onderscheiden is. Hieraan heeft PVC mede zijn toename in populariteit te danken.

De verschillen tussen PVC en Vinyl?

PVC en vinyl worden al snel door elkaar gehaald. Net als PVC is vinyl van een kunststof gemaakt. Hoewel ze veel dezelfde eigenschappen hebben zijn ze toch verschillend van elkaar. Vinyl is toch wel van een zachter materiaal gemaakt dan PVC. Dat zal je dan ook al heel snel merken in de kwaliteit als je het beiden als vloer zou gebruiken.

Door de stevigere structuur is PVC ook duurder in de aanschaf. Vloeren van zowel PVC als Vinyl zijn makkelijk onderhoudbaar. PVC is echt gemaakt in de vorm van laminaat of visgraat vloer, je zal PVC zelden op een rol zien hangen in de winkel.

Hoe kom je aan een Exclusieve visgraat PVC vloer?

Als je op internet gaat kijken kom je een behoorlijk aantal bedrijven tegen die PVC vloeren aanbieden. Maar als je dan toch voor een visgraat PVC vloer gaat, dan wil je natuurlijk wel het meest exclusieve ontwerp hebben. Eigenlijk zijn alle PVC visgraat vloeren exclusief te noemen.

De exclusiviteit in PVC vloeren zit hem in de print die niet van echt te onderscheiden is. Net als hout is iedere plank uniek. Zo wordt ook de PVC vloer gemaakt en kan je spreken van een exclusief karakter.

Waar vind je de meest exclusieve visgraat PVC vloeren?

Op internet vind je heel veel aanbieders van visgraat PVC vloeren. Maar de meest exclusieve visgraat PVC vloeren vind je bij Cavallo Floors in Ede. Zij zijn gespecialiseerd in het leggen van visgraat PVC vloeren. Voor het beste en meest exclusieve resultaat moet je echt bij hen zijn. Zij leggen een vloer zonder dat jij risico loopt. Dit met name door de volledige fabrieksgarantie die zij aanbieden kunnen zij deze exclusiviteit aanbieden en ook garanderen.