Bij Topkunstgras wordt u netjes en goed geholpen!

Ik heb een aantal jaren geleden besloten een kunstgrasmat te laten plaatsen, dit heb ik gedaan na de prettige ervaring met Topkunstgras. Ik heb een advies gevraagd voor mijn tuin. Ik woonde daar namelijk pas 1 jaar. Ik ben al die tijd bezig geweest met het verbouwen van het huis en nu was de tuin aan de beurt. Dit was mijn eerste huis dus hoe ik een tuin het beste kon inrichten wist ik niet. Wat is wel wist was dat ik een onderhoudsvrije tuin wilde hebben. Ik houd van buiten zijn en het buitenleven maar in mijn tuin aan de slag gaan vond ik niks. Ik kreeg uitstekend advies van Topkunstgras, ze gaven mij een eerlijk advies waar ik iets aan had en waar ik beter van werd. Dit in tegenstelling tot mijn verwachting. Ik had namelijk verwacht dat ik een advies zou krijgen die wanneer ik hem zou opvolgen goed zou zijn voor het bedrijf.

De voordelen van Topkunstgras :

  • Het personeel is erg vriendelijk, correct, goed. Ook weten ze waar ze over praten en kunnen ze elke vraag op een begrijpelijke manier beantwoorden. Ook voor advies kun je bij ze terecht en dit advies zullen ze je geven in alle eerlijkheid! Zoals het hoort!
  • Je kunt zelf voor een groot gedeelte bepalen hoe de grasmat eruit moet komen te zien. De kleur en de hoogte van het gras kun je namelijk zelf bepalen. Ook kun je uiteraard zelf de prijscategorie uitkiezen.
  • De grasmatten zijn snel leverbaar in tegenstelling tot andere bedrijven waar je vaak weken tot maanden moet wachten op je product.
  • De prijzen zijn erg laag!