anti-vlek

Anti-vlek tafelkleed

Een tafelkleed is heel erg fijn. Zeker als je met veel man gaat eten scheelt het je tijd om op te ruimen. Ook als je wel eens wijn drinkt en dit knoeit gaat dit makkelijk in jouw tafel zitten. Een tafelkleed kun je gewoon na gebruik uitwassen en daarna opnieuw gebruiken zonder dat er schade opkomt. Het enige probleem is als je een lichte kleur tafelkleed hebt kan het zo zijn dat echt hardnekkige vlekken wel blijven zitten en dat is niet zo fris als je hem daarna weer gaat gebruiken. Gelukkig is er hier een oplossing voor, namelijk een anti-vlek tafelkleed.

Waarom is een anti-vlek tafelkleed zo handig?

Een tafelkleed die niet vlekt is zo handig omdat je deze alleen maar even in de wasmachine hoeft te doen en je kunt hem weer gebruiken. Doordat er geen hardnekkige vlekken inkomen blijft dit tafelkleed veel langer mooi en kun je hem dus veel vaker gebruiken. Zo kun je dus wel jaren doen met een spierwit kleed die je anders misschien wel na één avond weg had kunnen gooien. 

anti-vlek

Meer tafelkleden dan spierwitte

Naast de egale kleuren tafelkleden zijn er een hoop andere tafelkleden die je kunt halen bij hetzelfde bedrijf. Niet iedereen is fan van een tafelkleed die helemaal wit is. Een blauw tafelkleed is ook erg mooi als dit bij de rest van jouw interieur past. Verder hebben ze ook een hele hoop tafelkleden die mooie motiefjes hebben. Deze hebben vaak ook verschillende kleuren. Deze geven veel meer sfeer tijdens de maaltijd.

Tafelkleden voor de feestdagen

Naast de standaard tafelkleden die ze hebben, hebben ze ook tafelkleden die speciaal gemaakt zijn voor de feestdagen. Bijvoorbeeld een kleed voor de paasdagen of voor de kerstdagen of misschien wel oud en nieuw.